تحولات لبنان و فلسطین

ارزش معاملات پایین در محدوده ۴۳۰۰ میلیارد تومان ادامه دار است و افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها، ریسک های کسری بودجه و قیمت گذاری های دستوری، دست درازی به حقوق و سود سهامداران و شرکت ها و از همه مهمتر پیامد بی اعتمادی، همچنان بر سر بازار سایه افکنده است.

تداوم ریزش‌های شارپ در بازار سرمایه و کام تلخ سهامداران / شاخص هم وزن در چه حال است؟
به گزارش قدس آنلاین، این روزها گزارش های فصلی عملکرد شرکت ها را داریم که علارغم منفی های وحشتناک بازار سرمایه، شاهد رشدقابل توجه فروش، کاهش هزینه ها و نهایتا افزایش سوداوری برخی تک سهم ها و صنایع هستیم... اما تصمیم گیری های غیر حرفه ای و خلق الساعه دولتی ها و دست درازی به سود شرکت ها ادامه دار است. به علاوه این کشمکش ها و جنگ داخلی بین بزرگان دولتی و کوتاه نیامدن در بازنگری نرخ خوراک چندین و چند باره بر پیکر بی جان بازارسرمایه آن هم در این قیمت ها ضربه وارد میکند به طوری سهامدار بین ارزندگی سهم ها با پر بر ایی فوروارد پایین و گزارش های مناسب و ریسک های وارده بر بازار می ماند و تصمیم سختی برای نقد شدن به سبب کاهش زیان و یا تداوم حضور در بازار و سهامداری سهم های ارزنده می ماند.

شرایط فعلی بازار طوری است که تر و خشک باهم میسوزند در صورتی که باید ارزندگی سهم های بنیادی حفظ شود. نرخ خوراک به همه صنایع مربوط نیست ولی به بهانه آن اتش بازار سرمایه تند تر شده است. صنایع دارویی، غذایی، تحولات جالب گروه لاستیک،  کانی های غیرفلزی و برخی قطعه سازها، خاور خزامیا، حتی زغال سنگی ها، فولاد، ارفع، چدن، فسازان، بترانس،  ونوین به عتوان چراغ راه بانکی های دیگر، و خیلی تک سهم های دیگر گزارش های قابل قبول و حتی بهتر از انتظاری روانه بازار کردند و باید راه خود را پیداکنند.

در ادامه شاخص هم وزن از دید نموداری به روز رسانی شده است:

از آذر ماه ۱۴۰۱ روند و الگوی بلند مدتی صعودی جدید شکل گرفته است. نوع الگو هنوز مشخص نیست ولی در یک سناریو محتمل می تواند یک الگوی ترکیبی یا دیامتریک الماسی شکل دهد. اگر الگوی ترکیبی باشد این اصلاح xx است. اگر دیامتریک در نظر داشته باشیم شاخه D از الگوی دیامتریک هستیم..

کف نزدیک حمایتی شاخص هم وزن نیز محدوده ۶۷۵ هزار الی  ۶۲۸ هزار می باشد. لذا در این مقطع  زمانی، بازار اصلاح قابل توجه خود را حتی تا ۶۰درصد در برخی نمادها داشته است و مجدد قیمت ها به محدوده های حمایتی نزدیک شده اند و ریسک کمتر شده ولی هنوز مولفه های صعودی کنار هم چیده نشده و پول های پارک شده به بازار نیامده اند لذا باز هم صبر میکنیم.  در تحلیل پیشین اشاره به نیازمند بودن صرف زمان شده است. هنوز هم نظر شخصی این است که زمان باید بگذرد تا بازار اماده رشد بعدی شود.

تداوم ریزش‌های شارپ

تحلیل های سریالی گذشته شاخص هم وزن در دوسناریو:

سناریو اول:

تداوم ریزش‌های شارپ

سناریو دوم دیامتریک:

تداوم ریزش‌های شارپ

تداوم ریزش‌های شارپ


 
منبع: اقتصاد آنلاین

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.